Bouwkundig Teken- en Adviesbureau
TE KOOP VELDUIL 63
Gepubliceerd op woensdag 26 augustus 2015 om 13:32
DEZE VRIJSTAANDE WONING WORDT AANGEBODEN TEGEN EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN € 395.000,-- K.K.

Op een prachtige locatie aan het "Overijssels Kanaal" wonen? Te koop in 1994 onder architectuur gebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met praktijkruimte 14 m2 (eventueel ook te gebruiken als slaapkamer of andere verblijfsruimte) garage, carport en 491 m2 grond.

Indeling, begane grond:

Entree met garderobe en toilet. De woonkamer beschikt over een eiken houten vloer, een prachtige schouw met inbouwgashaard, een schuifpui biedt toegang tot het terras. Via en suite deur verbinding met de in 2008 uitgebouwde woonkeuken liefst 28 m2 groot met openslaande tuindeuren. De bijzonder luxe inbouwkeuken is uitgevoerd met apparatuur zoals: inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combioven, vaatwasser en koel/ vrieskast. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Toegang tot de ruime garage/ berging 32 m2. Via de centrale hal toegang tot de praktijkruimte.

Eerste verdieping:

Prachtige trapopgang met "Vide". Totaal drie (slaap) kamers, waaronder de zeer royale ouderslaapkamer van 28 m2. Badkamer in neutrale kleurstelling met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet.

Vliering via vlizotrap bereikbaar met veel bergruimte.

De besloten achtertuin ligt op het zuidwesten en beschikt over meerdere terrassen, waaronder een sfeervol overdekt terras. Aan de noord oost zijde biedt een strook bosgrond beschutting en privacy. Misschien is dit de droomwoning waar u naar op zoek bent? Om het luxe en gedetailleerde afwerkingsniveau te ervaren dient u deze woning dan ook beslist te bezichtigen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.funda.nl/koop/raalte/huis-48980736-velduil-63/omschrijving/